Implementation Specialist

Ref#: 22528

Function: Cloud Services

Location: Finland, Tampere

Apply Now

Know someone else who would be a perfect fit? Let them know!

Share: Twitter

Send to a friend
OPENTEXT - THE INFORMATION COMPANY
 
As the Information Company™, OpenText enables organizations to gain insight through market leading information management solutions. Recently acquired by OpenText, the Liaison Technologies team works on ALLOY®, a next-generation platform that connects complex applications, data and devices. Join this team at OpenText to inspire our global customer base with fresh insights and new ways to work!
#li_postThe opportunity:

OpenText on pilvipohjaisia integraatio -ja tiedonhallintaratkaisuja tarjoava yritys ja etsimme joukkoomme innokasta integraatioasiantuntijaa auttamaan asiakkaitamme automatisoimaan ja digitalisoimaan liiketoimintaprosessejaan.
Integraatioasiantuntijana työskentelet teknisenä toteuttajana asiakasprojekteissa, tiiviissä yhteistyössä projektipäälliköiden ja asiakkaidemme kanssa. Suunnittelet, testaat, toteutat ja dokumentoit ratkaisuja.

Koulutamme sinut käyttämään niitä työkaluja, joita tarvitset arjessasi. Mikäli tietojärjestelmäintegraatiot ja organisaatioiden välinen sähköinen tiedonsiirto ei ole sinulle vielä tuttua, älä huoli, voit aloittaa Juniorina, koulutamme sinut alan saloihin.
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haasteellisia työtehtäviä, jotka mahdollistavat kasvun IT-alan ammattilaiseksi. Tukenasi on tiimi kokeneita teknisiä integraatioasiantuntijoita, sekä projektipäälliköitä, asiakkuuspäälliköitä ja integraatioanalysteja.

You are great at:

- Hahmottamaan ja suunnittelemaan useista komponenteista koostuvia ratkaisuja: osaat yhdistellä syyt ja seuraukset toisiinsa.
- Innokas ja taitava löytämään virheiden juurisyyt.
- Energinen, itsenäinen ja inspiroiva kollega.
- Ulospäinsuuntautunut ja kykenevä asiakaskommunikaatioon.

What it takes:

- Suomen- ja englanninkielen taito (suullinen ja kirjallinen).
- Tekninen koulutus tai koulu aivan loppusuoralla (esim. DI, Insinööri AMK, IT-Tradenomi, tai ohjelmoinnin/tietojärjestelmien FM).
- Vähintään perusymmärrys ohjelmoinnista (erityisetuna C#, JSON tai JavaScript -osaaminen).
- Kokemusta; rakenteisista dokumenteista (XML, Edifact jne.) TAI tietojärjestelmien käyttämisestä tai ylläpidosta (ERP, VMI, logistiikkasuunnittelu, taloushallinnon työkalut jne.) TAI dataintegraatioista (EDI-integraatiot).
- Ymmärrystä yleisimmistä tiedonsiirtoprotokollista.
- Innokkuutta oppia kokoajan jotain uutta: uusia työkaluja ja tekniikoita, uusia liiketoimintaprosesseja.
- Hyvä stressinsietokyky, pystyt toimimaan myös paineen alla ja kiireessä.

At OpenText we understand and value diversity in our employees and are proud to be an Equal Opportunity Employer.

Apply Now

Share: Twitter

Send to a friend